ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ FINIS Agility Paddles Floating

Κωδικός: 1.05.129
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Μέγεθος:
28.00€ 25.20€

Τα Agility Paddles έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους κολυμβητές άμεση ανατροφοδότηση - ακόμα και μετά από έναν μόλις γύρο! Τώρα κατασκευάζεται σε ένα νέο πλωτό υλικό που είναι εξαιρετικό για όλους τους κολυμβητές, από τους αθλητές που μαθαίνουν να κολυμπούν μέχρι τους τριαθλητές. Ο σχεδιασμός χωρίς στράπλες ταιριάζει στο φυσικό περίγραμμα του χεριού σας και σας διδάσκει να ασκείτε θετική πίεση σε όλη τη διάρκεια του εγκεφαλικού σας. Εάν δεν διατηρήσετε το σωστό κτύπημα, το κουπί θα σας ενημερώσει μετακινώντας ή πέφτοντας. Αυτό το απλό κουπί θα σας κρατήσει επίγνωση της τεχνικής σας, θα ενισχύσει τη δύναμη και θα ενισχύσει την αίσθηση του νερού.

Χαρακτηριστικά

  • ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΣ: Σχεδιασμένο για να παρέχει στους κολυμβητές άμεση ανατροφοδότηση, ακόμα και μετά από έναν μόνο γύρο!
  • ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΠΛΕΣ: Θα μετακινηθεί ή θα πέσει χωρίς την κατάλληλη τεχνική εγκεφαλικού, διδάσκοντάς σας να ασκείτε θετική πίεση σε όλη τη διάρκεια του εγκεφαλικού σας
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΗΣ: Σας επιτρέπει να χτίζετε μυς με ασφάλεια με μια βελτιωμένη τρύπα αντίχειρα για σωστή τοποθέτηση των χεριών
  • ΠΛΩΤΟ ΥΛΙΚΟ: Ιδανικό για προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης και κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, ώστε να μην τα χάσετε
  • ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ: Βοηθά στην εκπαίδευση της σωστής τεχνικής κτυπήματος για πεταλούδα, ύπτιο, πρόσθιο και ελεύθερο

Οδηγίες φροντίδας

  • Ξεπλύνετε με δροσερό, μη χλωριωμένο νερό μετά από κάθε χρήση.
  • Αφήστε να στεγνώσει στον αέρα σε μια πετσέτα.
  • Παρακαλούμε αποφύγετε να αφήνετε το άμεσο ηλιακό φως για παρατεταμένες περιόδους, καθώς μπορεί να καταστρέψει το υλικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξεσουάρ Κολυμβητηρίου: Γάντια-Χεράκια

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ