ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ FINIS Manta Paddles

Κωδικός: 1.05.152
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Μέγεθος:
28.00€ 25.20€

Τα Manta Paddles έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν τη δύναμη, την αποτελεσματικότητα και την απόσταση ανά διαδρομή. Κατασκευασμένα με το ίδιο ελαφρύ, ανθεκτικό, αιωρούμενο υλικό με τα Agility Paddles μας, αυτά τα κουπιά φοριούνται άνετα και δεν θα χαθούν κάτω από το νερό. Η σχεδίαση χωρίς στράπλες ταιριάζει στο φυσικό περίγραμμα του χεριού σας και σας διδάσκει να ασκείτε ομοιόμορφη πίεση σε όλη τη διάρκεια της έλξης σας. Η καμπύλη του κουπιού σάς επιτρέπει να φτάσετε σε πλήρη έκταση, ενώ πιέζετε απαλά το χέρι σας στο πιάσιμο του κτύπημα σας. Οι οπές εξαερισμού επιτρέπουν στο νερό να περνά ομαλά μέσα από το κουπί, επιτρέποντας στον κολυμβητή να διατηρεί μια καλή αίσθηση για το νερό.

Χαρακτηριστικά

  • ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ: Σχεδιασμένο για να χτίζει μυς και να βελτιώνει την απόσταση ανά εγκεφαλικό.
  • ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΠΛΕΣ: Τέρμα η φασαρία για άβολα ή σπασμένα λουριά. Τα Manta Paddles παρέχουν άνετη εφαρμογή στο φυσικό περίγραμμα του χεριού.
  • ΧΑΜΗΛΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ: Οι οπές εξαερισμού επιτρέπουν στο νερό να περάσει μέσα από το κουπί, επιτρέποντας στον κολυμβητή να διατηρήσει την αίσθηση του για το νερό.
  • ΜΕΓΕΘΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΑΧΤΥΛΟΥ: Ενώ κάθε κουπί έχει την ίδια διάμετρο, το μέγεθος βασίζεται στην περιφέρεια του μεσαίου δακτύλου σας. Ανατρέξτε στο διάγραμμα μεγεθών.
  • ΠΛΕΩΤΟ ΥΛΙΚΟ: Τα ελαφριά και ανθεκτικά κουπιά Manta είναι φτιαγμένα για να επιπλέουν, ώστε να μην τα χάσετε.

Οδηγίες φροντίδας

  • Ξεπλύνετε με δροσερό, μη χλωριωμένο νερό μετά από κάθε χρήση.
  • Αφήστε να στεγνώσει στον αέρα σε μια πετσέτα.
  • Παρακαλούμε αποφύγετε να αφήνετε το άμεσο ηλιακό φως για παρατεταμένες περιόδους, καθώς μπορεί να καταστρέψει το υλικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξεσουάρ Κολυμβητηρίου: Γάντια-Χεράκια

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ